Tuesday, April 2, 2013

Arda Turan Madrid'de Galatasaray Kampını Ziyaret Etti

Reklam


Galatasaray’ın Florya mezunu eski kaptanlarından Arda Turan, takımımızın kamp yaptığı otele ziyaret gelerek teknik direktörümüz Fatih Terim, teknik heyet, çalışanlar ve eski takım arkadaşlarına Real Madrid karşılaşması için başarı dileklerinde bulundu.

Futbol kariyerine İspanya’nın Atletico Madrid takımında devam eden Arda Turan, akşam yemeğinde bulunan oyuncularımıza tek tek, “hoşgeldiniz” diyerek teknik direktörümüz Fatih Terim’in yanı sıra milli takımdan da arkadaşları olan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Hamit Altıntop ve Gökhan Zan ile uzun süre sohbet etti.

Ziyareti esnasında Galatasaray TV ve Galatasaray.org’a konuşan Arda Turan, “Burası bizim yuvamız. Hocamız da bizim babamız gibi. Bu yüzden hem ziyaret etmek hem de kendilerine başarılar dilemek için buraya geldim. Burası beraber olsak da olmasak da bizim ailemiz gibi. Gönülden, heyecanla Çarşamba gününü bekliyoruz. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde olmak çok büyük, tarihi bir başarı. Bir Galatasaraylı ve bu camianın üyesi olarak bizlere bu gururu yaşattıkları için hocama ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gerçekten çok önemli bir başarı” ifadelerini kullandı.

Dünyanın en iyi ekiplerinden birine karşı oynayacağımızı belirten milli oyuncu, “Heyecanla çeyrek finalin keyfini yaşamak istiyoruz. Hayatımız boyunca olduğu gibi, hiç şüphe yok ki, Galatasaray’a yakışan bir oyunla sahada olacağız. En iyi şekilde çeyrek finalde turu geçen taraf olmak istiyoruz. Hepimiz bu heves ve heyecanla bekliyoruz. Çok zor bir rakibe karşı oynayacağız. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final zaten büyük bir başarı, inşallah daha da ileri taşıyacağız” diye konuştu.
Source: http://www2.galatasaray.org/futbol/sampiyonlarligi/haber/16549.php