Tuesday, April 2, 2013

Bayern Münih 2-0 Juventus Maç özeti izle

Reklam


UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Bayern Münih, Juventus'u 2-0 yenerek rövanş için avantaj sağladı. Münih'in gollerini 1. dakikada David Alaba ve 63'te Thomas Müller attı.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih ile İtalya Serie A temsilcisi Juventus karşı karşıya gelecek.
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Munich takımı,Juventus'u konuk ediyor.Bayern Munich takımı ile Juventus arasında oynanacak karşılaşma 1 Tv georgia ve İdman Tv kanallarından canlı olarak naklen yayınlanacak.

İki takım 2004 ile 2009 yılları arasında tarihleri boyunca 6 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Bayern Münih 2 kez kazanırken, Juventus sahadan 3 kez gülerek ayrıldı. Sadece 1 maç berabere bitti.

Bayern Münih bu maça hafta sonu kazanılan 9-2'lik Hamburg maçının morali ile çıkacak.İki takım en son 2009-10 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup aşamasında karşı karşıya gelmiş ve Bayern rakibini 4-1 mağlup etmişti. O maçtan Juventus'ta forma giyen Gianluigi Buffon ve Claudio Marchisio sadece takımda oynamaya devam ediyor.