Wednesday, April 3, 2013

Fenerbahçe Lazio Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda

Reklam


Fenerbahçe Lazio Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe ile Lazio bu akşam saat 22:05'te karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Lazio maçı Star TV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Lazio maçı Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak.

Fenerbahçe Lazio maçının hakemi William Collum

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin, İtalya'nın Lazio takımı ile 4 Nisan Perşembe günü oynayacağı çeyrek final ilk maçının hakemleri belli oldu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak ve saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan William Collum yönetecek. Collum'un yardımcılıklarını Martin Cryans ve William Conquer yapacak. Alan Mulvanny'nın dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Robert Madden ve John Beaton.    

Lazio, Avrupa’da bu sezon deplasmanlardaki golcü kimliğiyle dikkati çekiyor. Maç başına 2 gol ortalamasıyla oynayan İtalyan temsilcisi, 12 maçta attığı 24 golün yarısını rakip sahalarda kaydetti. Mavi-beyazlı takım, 12 maçta kalesinde sadece 7 gol gördü. Lazio, UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon çıktığı 12 maçta 8 galibiyet ve 4 beraberlik alırken yenilgi yüzü görmedi. Gruptaki 6 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik alan İtalyan ekibi, 2. turda Mönchengladbach’ı (3-3, 2-0), 3. turda bir başka Alman temsilcisi Stuttgart’ı (2-0, 3-1) elemeyi başarmıştı.