Tuesday, April 2, 2013

Real Madrid Galatasaray Maçını Canlı İzlemek İçin İstanbul Mekanları

Reklam


D-smart'ın yayınlayacağı Real Madrid Galatasaray maçını yemek eşliğinde bir mekanda canlı izlemek isteyenlere İstanbul'da mekan tavsiyeleri


Ekvator Cafe Restaurant

 Beyoğlu / Taksim

Real Madrid Galatasaray maçını canlı izlemek için tercih edebileceğiniz en kapsamlı mekanlardan bir tanesi İstanbul’un en merkezi noktalarından Beyoğlu’nda İstiklal Caddesinde bulunan Ekvator Cafe ve Restaurant.

3 farklı kattan oluşan mekanda, toplamda 12 adet büyük ekran plazma ve bunlara ilave olarak 3 tane dev ekran mevcut.Real Madrid Galatasaray maçını canlı izlemek için Beyoğlu civarında özellikle tercih edilen mekanlardan biri olan Ekvator Cafe’de bir yandan maçı canlı olarak izlerken bir yandan biranızı yudumlayabilir ve menüde bulunan çeşitli atıştırmalıklardan yiyebilirsiniz.

Adres:
Küçükparmakkapı Sok. No:17 İstiklal Beyoğlu / İstanbul
Beyoğlu / İstiklal
Telefon:
0212 2439742
Web Sitesi:
http://www.ekvatorcafe.com/


Polat Champions
Bakırköy / Yeşilyurt

Real Madrid Galatasaray maçını canlı izlemek için eğer tercihiniz bir "American Sports Bar" olacaksa, o zaman tercihinizi Yeşilyurt sahilde bulunan Polat Renaissance Hotel’in giriş katında bulunan Polat Champions‘dan yana kullanabilirsiniz.

Galatasaraylı eski Yönetici Adnan Polat’a ait olan ve senelerdir American Sports Bar konseptini hiç bozmayan Champions, 13 farklı dev ekrandan arkadaşlarınızla Real Madrid Galatasaray maçını canlı izleyip bir yandan hem Amerikan Mutfağına ait değişik lezzetleri tadabileceğiniz hem de arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz, toplamda 250 kişilik kapasitesi olan ferah bir mekan.
Adres:
Yeşilyurt Mh., Sahil Yolu Caddesi No:2, 34149 Istanbul
Bakırköy / Yeşilyurt
Adres Tarifi:
Polat Renaissance Hotel
Telefon:
0212 4441800
Web Sitesi:
http://www.polatrenaissance.com


Yerfıstığı Cafe Bar Caddebostan
Kadıköy / Caddebostan

Masaya oturduğunuzda masada hazır bulunan yerfıstıklarını yiyip yere atabildiğiniz Yerfıstığı Cafe Bar’da, canlı maç yayını – bira ve fıstık üçlüsü oldukça cazip. Real Madrid Galatasaray maçını canlı olarak 12 Plazma ekran televizyondan gösteren mekanda, nerede oturursanız oturun maçı izleyememek gibi bir sorun yaşamayacağınızı söyleyebiliriz, bunun bir avantajı da, Yerfıstığı Cafe’de rezervasyon alınmıyor, o yüzden ne kadar erken giderseniz o kadar iyi bir noktada yer kapma şansınız var.
Adres:
İskele Sokak No:23 Caddebostan
Kadıköy / Caddebostan
Telefon:
0216 3551895
Web Sitesi:
http://www.yerfistigicafebar.com/


F Beer Cafe & Grill
Kadıköy / Kozyatağı

Kozyatağı’nda bulunan F Beer Cafe & Grill, 2 Nisan Akşamı Real Madrid Galatasaray maçını canlı olarak 7 plazma ekran ve 1 adet Projeksiyondan izleyebileceğiniz hem ferah hem de dekorasyonu ve atmosferiyle sizi evinizde hissettirebilecek bir mekan.

Biranızın yanında atıştırmalık veya yemek olarak oldukça zengin bir menüye sahip olan mekana gitmeden önce mutlaka telefon ile ulaşarak rezervasyon yaptırmanız tavsiye edilir.
Adres:
İnönü Cad. No:27/1 Kadıköy
Kadıköy / Kozyatağı
Telefon:
0216 3608465