Wednesday, April 10, 2013

Juventus 0-2 Bayern Münih Maç özeti

Şampiyonlar Ligi çeyrek finaş maçında Bayern Münih ilk maçta olduğu gibi yine Juve'yi 2-0 yenip yarı finale kaldı.

Goller:
64' Mario Mandzukic
90'Claudio Pizarro


UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde İtalya temsilcisi Juventus ilk maçta 2-0 yenildiği Alman devi Bayern Münih takımını sahasında konuk ediyor. Juventus Arena’da oynanacak karşılaşma 10 Nisan 2013 Çarşamba günü saat 21:45′te itibaren Smart Spor 2 ekranlarında naklen yayınlanacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Juventus Bayern Münih
Tarih: 10 Nisan 2013 Çarşamba
Saat: 21:45
Yer: Juventus Arena
Yayın: Smart Spor 2 Canlı yayın
Maç Sonucu: Juventus – Bayern Münih

Monday, April 8, 2013

Galatasaray 3-2 Real Madrid maç özeti izle

 UEFA Şampiyonlar Ligi rövanş maçında Galatasaray, Real Madrid ile oynadı. 7. dakikada Ronaldo'nun attığı golle geriye düşen Galatasaray, ikinci yarı bulduğu gollerlle bir anda tur için ümitlenmemize sebep oldu. Maçın uzatma anlarında Ronaldo bir gol daha atınca maç Galatasaray 3-2 Real Madrid skoruyla sona erdi.

Wednesday, April 3, 2013

Fenerbahçe Lazio Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda

Fenerbahçe Lazio Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda? Fenerbahçe ile Lazio bu akşam saat 22:05'te karşı karşıya gelecek. Fenerbahçe Lazio maçı Star TV'den canlı yayınlanacak. Fenerbahçe Lazio maçı Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak.

Real Madrid 3-0 Galatasaray

The Champions League is finally back! Not a moment too soon since an important match might get Los Blancos back in the right state of mind. Real Madrid hosts Galatasaray at the Santiago Bernabéu in the first leg of the quarter-finals. Madrid will look to turn around from a lackluster performance at the weekend and refocus its sights on a tenth European title.

Tuesday, April 2, 2013

Real Madrid 3-0 Galatasaray Maç özeti izle

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Galatasaray deplasmanda Real Madrid'e 3-0 yenilerek turu Madrid'de bıraktı. Real'in gollerini 9'da Ronaldo, 29'da Karim Benzema ve 73.'te Higuain attı.

Maç: Real Madrid – Galatasaray
Nerde: Estadio Santiago Bernabeu, Madrid / İspanya
Ne Zaman: 03.04.2013 Saat Kaçta: 21.45
Yayın: Smart Spor (Canlı)

Bayern Münih 2-0 Juventus Maç özeti izle

UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Bayern Münih, Juventus'u 2-0 yenerek rövanş için avantaj sağladı. Münih'in gollerini 1. dakikada David Alaba ve 63'te Thomas Müller attı.

Paris Saint Germain 2-2 Barcelona Maç özeti izle

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçında PSG iki kere geriye düştüğü maçta pes etmeyip Barca ile 2-2 berabere kaldı.

PSG 2-2 Barcelona
Goller:

38' Messi 0-1
80' İbrahimoviç 1-1
90+1' Xavi Hernandez 1-2
90+2' Blaise Matuidi 2-2

2000 Yılı: Galatasaray - Arsenal UEFA Kupası Finali maçı izle

Galatasaray - Arsenal UEFA Kupası Finali maçı şimdi bile izleyince insanın tüylerini diken diken yapıyor. Galatasaray penaltılarda birazda şansıyla kupaya uzansada onun öncesinde 120 dakikalık bir futbol savaşı vardı. Üstelik uzatmaların hemen başında kırmızı kart gören Haci'nin oyundan atılmasıyla 30 dakikalık uzatmanın tamamına yakınını 10 kişi oynamış bir Galatasaray.

Ayrıca ilk yarıda Arif'in bomboş pozisyonda topu dışarı atması, Bülen korkmazın adeta hastenelik durumu ile maça devam etmek zorunda kalması maçın unutulmaz anları.

2000 Yılı: Galatasaray 2-1 Real Madrid Süper Kupa Final Maçı Video İzle

Tam 13 yıl önce 2000 yılında UEFA Kupasını kazanan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Real Madrid ile Final Maçı oynamıştı. Jardel'in penaltıdan attığı golle Galatasaray maçı 1-0 önde götürürken maçın sonlarına doğru çarma olarak değerlendirilebilecek bir pozisyonda hakem tartışmalı bir penaltı vererek Real'in skora denge getirip maçı uzarmaya taşımasını sağlıyordu.

Jardel'in Altın golü
Altın gol: O yıllar bir kaç yıl denenen sonra beğenilmeyerek vazgeçilen uzatmalarda ilk golü atanın kazanıp maçı bitirdiği uygulamadır. İşte o maçta uzatmalar oynanırken Jardel golü atıp maçı bitiriverdi ve Galatasaray UEFA kupasından sonra Süper Kupayı da kazanıp o sezonu Avrupadan çifte kupayla kapatıyordu.

Adnan Öztürk: Galatasaray oyuna gelmez

Son günler İspanyol medyasında Galatasaray'ı öven haberlerin artması üzerine Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk  “Kulübümüz bu tür ‘coşku oyunlarına’ gelmez. Böylesi konularda yeterince tecrübeliyiz” dedi.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, son günlerde İspanyol medyasında yer alan ‘sarı-kırmızılı furyayı’ değerlendirdi. Özellikle AS ve Marca gazetelerinin sürekli Galatasaray’ı adeta göklere çıkaran haberler yapmasıyla ilgili görüşlerini dile getiren Öztürk, “Galatasaray yeterince tecrübe sahibi bir kulüptür. Bu tür bir coşku oyununa gelmez” dedi.

Galatasaray Madrid’de

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk ayağında Real Madrid ile deplasmanda oynayacağı maç için bu akşam Madrid’e gitti.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanın ardından akşam saatlerinde özel bir seferle Madrid’e uçan Galatasaray kafilesi, yaklaşık dört buçuk saat süren bir seyahat sonrası kente ulaştı. Takımımız, havaalanından kamp yapacağı otele geçti.

UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında 3 Nisan 2013 Çarşamba akşamı TSİ 21.45’te Real Madrid ile oynayacak olan Galatasaray, son antrenmanını karşılaşmanın gerçekleşeceği Estadio Santiago Bernabeu’de yerel saatle 19.00’da yapacak. Antrenman öncesinde saat 18.30’da teknik direktörümüz Fatih Terim’in ve oyuncularımızdan birinin de katılım göstereceği basın toplantısı düzenlenecek.

Galatasaray'ın Madrid Kadrosu

Fernando Muslera, Eray İşcan - Gökhan Zan, Albert Riera, Dany Nounkeu, Hakan Balta, Semih Kaya, Emmanuel Eboue, Sabri Sarıoğlu - Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Felipe Melo, Wesley Sneijder, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Nordin Amrabat - Johan Elmander, Didier Drogba, Burak Yılmaz, Umut Bulut.

Arda Turan Madrid'de Galatasaray Kampını Ziyaret Etti

Galatasaray’ın Florya mezunu eski kaptanlarından Arda Turan, takımımızın kamp yaptığı otele ziyaret gelerek teknik direktörümüz Fatih Terim, teknik heyet, çalışanlar ve eski takım arkadaşlarına Real Madrid karşılaşması için başarı dileklerinde bulundu.

Futbol kariyerine İspanya’nın Atletico Madrid takımında devam eden Arda Turan, akşam yemeğinde bulunan oyuncularımıza tek tek, “hoşgeldiniz” diyerek teknik direktörümüz Fatih Terim’in yanı sıra milli takımdan da arkadaşları olan Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Hamit Altıntop ve Gökhan Zan ile uzun süre sohbet etti.

Ziyareti esnasında Galatasaray TV ve Galatasaray.org’a konuşan Arda Turan, “Burası bizim yuvamız. Hocamız da bizim babamız gibi. Bu yüzden hem ziyaret etmek hem de kendilerine başarılar dilemek için buraya geldim. Burası beraber olsak da olmasak da bizim ailemiz gibi. Gönülden, heyecanla Çarşamba gününü bekliyoruz. Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde olmak çok büyük, tarihi bir başarı. Bir Galatasaraylı ve bu camianın üyesi olarak bizlere bu gururu yaşattıkları için hocama ve futbolcu arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gerçekten çok önemli bir başarı” ifadelerini kullandı.

Dünyanın en iyi ekiplerinden birine karşı oynayacağımızı belirten milli oyuncu, “Heyecanla çeyrek finalin keyfini yaşamak istiyoruz. Hayatımız boyunca olduğu gibi, hiç şüphe yok ki, Galatasaray’a yakışan bir oyunla sahada olacağız. En iyi şekilde çeyrek finalde turu geçen taraf olmak istiyoruz. Hepimiz bu heves ve heyecanla bekliyoruz. Çok zor bir rakibe karşı oynayacağız. Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final zaten büyük bir başarı, inşallah daha da ileri taşıyacağız” diye konuştu.
Source: http://www2.galatasaray.org/futbol/sampiyonlarligi/haber/16549.php

Real Madrid Galatasaray Maçını Canlı İzlemek İçin İstanbul Mekanları

D-smart'ın yayınlayacağı Real Madrid Galatasaray maçını yemek eşliğinde bir mekanda canlı izlemek isteyenlere İstanbul'da mekan tavsiyeleri


Ekvator Cafe Restaurant

 Beyoğlu / Taksim

Real Madrid Galatasaray maçını canlı izlemek için tercih edebileceğiniz en kapsamlı mekanlardan bir tanesi İstanbul’un en merkezi noktalarından Beyoğlu’nda İstiklal Caddesinde bulunan Ekvator Cafe ve Restaurant.

3 farklı kattan oluşan mekanda, toplamda 12 adet büyük ekran plazma ve bunlara ilave olarak 3 tane dev ekran mevcut.Real Madrid Galatasaray maçını canlı izlemek için Beyoğlu civarında özellikle tercih edilen mekanlardan biri olan Ekvator Cafe’de bir yandan maçı canlı olarak izlerken bir yandan biranızı yudumlayabilir ve menüde bulunan çeşitli atıştırmalıklardan yiyebilirsiniz.

Adres:
Küçükparmakkapı Sok. No:17 İstiklal Beyoğlu / İstanbul
Beyoğlu / İstiklal
Telefon:
0212 2439742
Web Sitesi:
http://www.ekvatorcafe.com/


Polat Champions
Bakırköy / Yeşilyurt

Real Madrid Galatasaray maçını canlı izlemek için eğer tercihiniz bir "American Sports Bar" olacaksa, o zaman tercihinizi Yeşilyurt sahilde bulunan Polat Renaissance Hotel’in giriş katında bulunan Polat Champions‘dan yana kullanabilirsiniz.

Galatasaraylı eski Yönetici Adnan Polat’a ait olan ve senelerdir American Sports Bar konseptini hiç bozmayan Champions, 13 farklı dev ekrandan arkadaşlarınızla Real Madrid Galatasaray maçını canlı izleyip bir yandan hem Amerikan Mutfağına ait değişik lezzetleri tadabileceğiniz hem de arkadaşlarınızla sohbet edebileceğiniz, toplamda 250 kişilik kapasitesi olan ferah bir mekan.
Adres:
Yeşilyurt Mh., Sahil Yolu Caddesi No:2, 34149 Istanbul
Bakırköy / Yeşilyurt
Adres Tarifi:
Polat Renaissance Hotel
Telefon:
0212 4441800
Web Sitesi:
http://www.polatrenaissance.com


Yerfıstığı Cafe Bar Caddebostan
Kadıköy / Caddebostan

Masaya oturduğunuzda masada hazır bulunan yerfıstıklarını yiyip yere atabildiğiniz Yerfıstığı Cafe Bar’da, canlı maç yayını – bira ve fıstık üçlüsü oldukça cazip. Real Madrid Galatasaray maçını canlı olarak 12 Plazma ekran televizyondan gösteren mekanda, nerede oturursanız oturun maçı izleyememek gibi bir sorun yaşamayacağınızı söyleyebiliriz, bunun bir avantajı da, Yerfıstığı Cafe’de rezervasyon alınmıyor, o yüzden ne kadar erken giderseniz o kadar iyi bir noktada yer kapma şansınız var.
Adres:
İskele Sokak No:23 Caddebostan
Kadıköy / Caddebostan
Telefon:
0216 3551895
Web Sitesi:
http://www.yerfistigicafebar.com/


F Beer Cafe & Grill
Kadıköy / Kozyatağı

Kozyatağı’nda bulunan F Beer Cafe & Grill, 2 Nisan Akşamı Real Madrid Galatasaray maçını canlı olarak 7 plazma ekran ve 1 adet Projeksiyondan izleyebileceğiniz hem ferah hem de dekorasyonu ve atmosferiyle sizi evinizde hissettirebilecek bir mekan.

Biranızın yanında atıştırmalık veya yemek olarak oldukça zengin bir menüye sahip olan mekana gitmeden önce mutlaka telefon ile ulaşarak rezervasyon yaptırmanız tavsiye edilir.
Adres:
İnönü Cad. No:27/1 Kadıköy
Kadıköy / Kozyatağı
Telefon:
0216 3608465

Monday, April 1, 2013

Real Madrid-Galatasaray maçının hakemleri belli oldu

Galatasaray'ın deflasmanda Madrid ile oynayacağı maça Norveçli hakem Svein Oddvar Moen atandı.
UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın, İspanya'nın Real Madrid takımı ile 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı çeyrek final ilk maçının hakemleri belli oldu.

Estadio Santiago Bernabeu'da oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Svein Oddvar Moen yönetecek. Moen'in yardımcılıklarını Kim Thomas Haglund ve Frank Andas yapacak. Sven Erik Midthjell'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Ken Henry Johnsen ve Svein-Erik Edvartsen.